Dirigenten

Chris te Hennepe

Dirigent van het A-orkest vanaf maart 2017 is Chris te Hennepe. Hij is geboren in Rutten in de Noordoostpolder en werd als negenjarige lid van Flevo Brass uit Emmeloord. Op 20-jarige leeftijd werd hij gevraagd het jeugdorkest te gaan dirigeren. Op het concervatorium in Zwolle studeerde hij daarna af voor directie HaFaBra met als bijvak tenortuba.
Omdat hij het niet zag zitten in de muziek zijn brood te verdienen, deed hij de lerarenopleiding in Zwolle en is nu leraar Nederlands op de Christelijke Scholengemeenschap Eekeringe in Steenwijk. 
Naast het schoolwerk bleef de muziek natuurlijk trekken. Chris bleef niet alleen actief als muzikant, maar werd enkele jaren geleden ook dirigent. Naast Valerius is Chris ook dirigent van de Chr. brassband Advendo uit Oudeschoot.


Franz Bode

Dirigent van het Opstaporkest en B-orkest is Franz Bode. Franz is een enthousiaste muzikant van het A-orkest en betrokken verenigingsman die het belang van een goede jeugdopleiding inziet. Franz is niet alleen dirigent, maar ook bestuurslid met de portefeuille 'opleidingen'.

Dirigenten
 
 
Laatste nieuws
Momenteel geen items beschikbaar.
Info

Chr. Brassband Valerius

(her)opgericht op 13 mei 1937
KvK V656686
Slenk 1 e
8321 LD Urk
06-24218507

brassbandvalerius@gmail.com
www.brassbandvalerius.nl